SKIN~LINE 

 Medisinsk hudpleie og ernæringsterapi

Blogg

vis:  hele / oppsummering

Serum- for raskere og bedre resultater!

Skrevet den Comments kommentarer (0)

 

I dagens innlegg ønsker vi å ta for oss et produkt som ofte blir glemt, men som kanskje kan være det viktigste for å oppnå de resultatene man ønsker for en sunn hud!

Mange vet om viktigheten av å bruke rens og krem i sin daglige hudpleierutine, men vet du egentlig hva som er fordelene ved å bruke serum under fuktighetskremen din?

Et serum har mange fordeler, men den viktigste er kanskje at produktet er mye mer høykonsentrert enn en fuktighetskrem og vil dermed gi både raskere effekt og bedre resultater enn kremen alene. Det finnes utallige varianter på markedet, alt ettersom behov og hudtype. De vanligste variantene er: fuktighetsserum, oppstrammende serum, poresammentrekkende serum, eksfolierende serum. 

For at man lettere skal kunne finne det serumet som passer for deg må man bl.a. se hudtype og hudtilstand. Vi anbefaler derfor å bestille en hudanalyse hos vår hudpleier for å finne produktet som passer din hud aller best.

Et serum er et enda mer konsentrert og aktivt produkt enn kremen din, og har ofte mindre molekyler for at den skal kunne penetrere dypere ned i huden. I tillegg har serum lettere konsistens som gjør at det raskt trekker inn i huden. Serumet skal forsterke virkningen du ønsker og virker ofte synergisk med kremen din. Det anbefales derfor å bruke samme merke/produkteserie for å oppnå best effekt. 

 

Vi har flere effektive serumvarianter, men nå på sommerhalvåret vil vi trekke fram Vitamin C serumene fra glo therapeutics som inneholder høy konsentrasjon av vitamin C. Ascorbic Acid (Vitamin C) er en kraftig antioksidant. Den beskytter huden mot UV-skader, lysner, forbedrer elastisiteten og minsker synligheten av fine linjer ved å stimulere kollagensyntesen.


I denne reportasjen fra Kamille uttaler Dr. Bondevik seg om fordelen med å bruke serum: http://www.klikk.no/mote/kamille/Mote/article926247.ece


Og husk å bruke en god solkrem over, beregnet til daglig bruk og som har UVA og UVB- beskyttelse.


Ønsker alle en flott juni-måned! 

Solskolen!

Skrevet den Comments kommentarer (0)

Her finner du gode tips og råd for hvordan du best forbereder huden til påskesola!


http://drbondevik.no/files/2016/03/Solskolen.pdf

Hvordan best forebygge tørr vinterhud

Skrevet den Comments kommentarer (0)

 

Sliter du med tørr hud etter en lang og kald vinter?


Dr. Bondevik og hudpleier Silje Løvstad er intervjuet av Klikk Helse om temaet tørr vinterhud.

 

Hele saken kan du lese her: http://www.klikk.no/helse/velvare/egenpleie/slik-forebygger-du-torr-hud-1

 


Rss_feed