SKIN~LINE 

 Medisinsk hudpleie og ernæringsterapi

ČUVGET

ČUVGET – er laget på bakgrunn av banebrytende, veldokumentert forskning. Et overlegent hudpleieprodukt med fantastiske resultater.

Nordens urbefolkning har i tusenvis av år måttet kjempe seg gjennom lange og kalde vintre. I tråd med deres kunnskap om beskyttelse og overlevelse er ČUVGET basert på ingredienser fra naturlige bærekraftige kilder. En av disse ingrediensene er ekstrakt av arktisk lakserogn som er dokumentert å ha svært gunstige virkninger på hudens struktur.

Publiserte kliniske studier viser at bare fire ukers påføring av serumet resulterer i en tydelig reduksjon av linjer og rynker. Studien rapporterte også en i jevnhet i huden og mer glød. Disse resultatene er til sammenligning langt bedre enn bevist effekt av Vitamin A syre.

CLEANSER

ČUVGET 


Marine Enzyme Foaming Cleanser er en gelebasert rens som både renser og eksfoliererde ytterste hudlagene på en svært effektiv og skånsom måte. Marine enzymer er kjernen i denne teknologien som sørger for at hudoverflaten får en ny struktur etter bare noen minutter, men uten de bivirkningene man kjenner fra blant annet fruktsyrer. Klinisk dokumentasjon viser følgende resultater:


  • Umiddelbar eksfoliering av døde hudceller
  • Hudvennlig pH
  • Renser effektivt urenheter og reduserer porer

ČUVGET 


Collagen Boosting Serum er et produkt som består av en næringsrik cocktail hentet ut fra lakserogn. Dette ekstraktet inneholder marine fettsyrer, viktige vitaminer og mineraler og potente peptider. Resultatene er udiskutable og unike etter bare en måneds bruk:

-

  • Reduserer rynker og linjer med 32%
  • Reduserer og balanserer pigmentering med 18%
  • Øker fuktighet med 17%