SKIN~LINE 

 Medisinsk hudpleie og ernæringsterapi

Actinica medisinsteknisk solkrem

Actinica® Lotion er et høyeffektivt medisinteknisk produkt som beskytter mot et bredt spektrum av UV-stråler, dvs. både UVB (SPF50+)- og UVA-stråling. Produktet er utviklet spesielt for personer som har økt risiko for å utvikle non-melanom hudkreft ved eksponering for UV-stråler.

  • Actinica Lotion er det første og eneste medisintekniske produktet som i en klinisk studie har vist seg å ha effekt på ulike former for ikke-melanom hudkreft hos personer med nedsatt immunforsvar. Med jevnlig bruk av Actinica Lotion i to år, viste studien:
    • 53 % reduksjon av aktiniske keratoser
    • ingen ny utvikling av invasiv plateepitelkreft
  • Actinica Lotion inneholder en kombinasjon av moderne, fotostabile UV-filtre som dekker et bredt UV-spekter og absorberer, reflekterer og sprer UV-strålingen. Det gir en høyeffektiv beskyttelse mot både UVB- og UVA-stråling. Actinica Lotion er testet i henhold til de europeiske kravene for solbeskyttelse: dens UVB- og UVA-beskyttelse oppfyller de høyeste kravene, "svært høy UV-beskyttelse".
  • Actinica Lotion har gode fuktighetsgivende egenskaper, inneholder ingen parfyme og kan brukes av alle, uansett hudtype.
  • Enkel og praktisk påføring. Actinica Lotion kommer i en doseringspumpe som lar deg dosere nøyaktig riktig mengde Actinica Lotion på forskjellige hudområder ifølge doseringsskjemaet slik at du kan være sikker på at du bruker nok lotion for å beskytte huden.