SKIN~LINE 

 Medisinsk hudpleie og ernæringsterapi

glō∙therapeutics

Et medisinsk hudpleiekonsept, spesielt utviklet for å oppnå synlige resultater. glō∙therapeutics tilbyr mange og spennende behandlingsmetoder for ulike hudtilstander. Ved å ta i bruk innovativ teknologi og det nyeste innen forskning, er produktene produsert med høy konsentrasjon av aktive og effektive ingredienser for å forbedre hudstrukturen.


  • Fri for parabener og fargestoffer
  • Høy konsentrasjon av aktive ingredienser

CLEANSERS

Purifying Gel Cleanser


En ikke-komedogenisk (oljefri og vannløselig) og sulfatfri vask som
rengjør skånsomt uten at huden taper sin naturlige fuktighet.
Tilsatt kraftige antioksidanter og hudregulerende ingredienser.

Anbefales for: Normal, fet og kombinasjons-hud.


Aktive ingredienser:
Glycerin – en emollient som mykgjør og glatter huden.
Yucca Saponins Extract – motvirker irritasjoner og fremmer cellefornyelsen.
Salicylic Acid – keratolytisk (fjerner døde hudceller) BHA som glatter ut, styrker hudstrukturen og motvirker akne og irritasjoner.
gloComplex: Phyllantus Emblica (Amla) Fruit Extract, L-carnosine, Niacinamide, Spin Trap (Phenyl Butyl Nitrone)

pH: 6.78


Bruk: Bruk en liten mengde cleanser over ansiktet med våte hender. Masser forsiktig i 60 sekund. Fjern forsiktig, og påfør Purifying Tonic. Brukes daglig.


Hydrating Gel Cleanser 


En effektiv og fuktighetsgivende gele rens for normal til tørr hud.
Lett skummende effekt, med silkemyk følelse.

Anbefales for: Normal til tørr hud.


Aktive ingredienser:
Blue Lotus (Nymphaea Coerulea Flower Extract) – en planteekstrakt som er rik på fytosteroler og flavonoider som er antibakterielle, anti-inflammatoriske og bekjemper frie radikaler.
L-Carnitine – en naturlig aminosyre-lignende ingrediens. Transporterer fettsyrer inn i mitokondriene og gir energi til cellene. Er også anti-aldrende da den er eksfolierende og fuktighetsgivende.
Lactic Acid – En AHA syre som eksfolierer uten å irritere huden. Den mykgjør og gir fuktighet samt minker synligheten av pigmentering.
Purisoft (Moringa Pterygosperma Seed Extract) – kommer fra et tre som har utspring i India og Afrika. Brukes av innfødte for å rense skittent vann fra elver. Den inneholder to peptider som har som egenskap å beskytte cellene mot forurensing og å rense huden.

pH: 4.85


Bruk: Fukt hendene og påfør en liten mengde rens på fuktig hud. Masser forsiktig i 60 sekunder og fjernes med varmt vann.


Clear Acne Cleanser


Behandler og forebygger utbrudd ved grundig rens.
Små granuler peeler huden lett for optimal virkning av Salisyl Syre.

Anbefales for: Fet og akne-hud.


Aktive ingredienser:
2 % Salicylic Acid – En beta Hydroxy syre som stimulerer til peeling og dermed økt cellefornyelse. Reduserer inflammasjon og mykgjør huden. Kraftig aknebekjempende ingrediens.
Scrubbing Beads – granuler som skånsomt gir en mekanisk peel uten å irritere eller stresse huden.
Sodium Cocoyl Apple Amino Acids – naturlig kilde til aminosyrer. Beskytter hudens naturlige barriere.

pH: 5.7


Bruk:  Påfør en liten mengde cleanser med våte hender. Masser forsiktig i 60 sekund og fjernes med varmt vann. Bruk Clear Complexion Pads etter rens. Brukes daglig, og unngå øyne.

Sensitive Gentle Cream Cleanser 


Denne lette kremrensen fjerner grundig makeup, overflødig olje og urenheter samtidig som den tar hensyn til den naturlige fuktighetsbalansen på selv den mest sensitive hud.


Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Aktive Ingredienser:
Desert Date Fruit Extract – et plantebasert kompleks fra tre planter som har lange historier om bruk som milde tensider. Denne synergiske kombinasjonen gir et luksuriøst lett skum som effektivt rengjør huden.
Sea Buckthorn Fruit Extract – inneholder store mengder vitamin C og E, omega fettsyrer og betakaroten. Fungerer som en effektiv rensende og beroligende ingrediens. God på sårheling, lindre solbrenthet, forebygger dehydrering og øke cellefornyelsen.
Shikakai Extract – med en lav pH kombinert med skummende kvaliteter, fungerer dette som et mildt rengjørende middel. I Ayurvediske tradisjoner, er Shikakai en ofte brukt plante på grunn av sine mange terapeutiske og forfriskende egenskaper.
Pomegranate Seed Extract – en kraftig antioksidant rik på fettsyrer, vitamin C, E samt polyfenoler. Kjent for sine nærende og fuktighetsgivende egenskaper. Bidrar til at huden reparerer seg selv og beskytter, helbreder og reduserer synligheten av rynker. Beroliger irritert og allergisk hud.
Oat Beta Glucan – Havre har vært brukt i århundrer for å gi fuktighet og komfort. I tillegg til anti-irriterende egenskaper, har kliniske studier vist evnen til å forbedre fastheten og elastisitet.  Den fremmer helbredelse og reduserer misfarging, samtidig som den beskytter huden mot UV-stråling.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 4.8


Bruk: Påfør fuktet hud og masser forsiktig i 60 sekunder. Skyll med varmt vann. Etterfølg med Calming Flower Mist, Corrective Soothing Serum og / eller Balancing Moisture Remedy. Brukes daglig.

TONERS

Purifying Tonic

En balanserende, anti-bakteriell tonic med kraftig antioksidant-effekt.
Anbefales for: Normal, fet, kombinasjons-hud, aknepreget,
tilstoppet, ubalansert hud.


Aktive ingredienser:
Blue Agave Extract – kondisjonerer og lindrer huden.
Totarol™ – en naturlig antioksidant. Botanisk ekstrakt fra det New Zealandske Totara Tree. Har anti-bakterielle og anti-mikrobielle egenskaper.
Grape Seed Extract – en antioksidant som beskytter og reparerer.
Bilberry Fruit Extract – en antioksidant som bidrar til å styrke kapillærene og som har anti-inflammatoriske egenskaper.
L-alpha-bisabolol – beroligende, anti-inflammatorisk planteekstrakt fra Kamille.
gloComplex: Phyllantus Emblica (Amla) Fruit Extract, L-carnosine, Niacinamide, Spin Trap (Phenyl Butyl Nitrone)

pH: 5.17


Bruk: Etter rengjøring av huden, påfør tonic med bomull og stryk lett over ansiktet.

Conditioning Tonic


En fuktighetsgivende og lindrende tonic med antioksidanter som
fjerner siste rest av makeup og balanserer pH i huden.

Anbefales for: Normal, tørr, kombinasjons-, aldrende og sensitiv hud.


Aktive ingredienser:
Hyaluronic Acid – Fuktgiver som samtidig bidrar til å bevare fuktigheten. Kan holde på vann/fukt opptil 1000 ganger sin egen vekt.
EGCG – en kraftig antioksidant med antibakteriell og anti-inflammatoriske egenskaper utvunnet fra grønn te.
Chamomilla Recutita (Matricaria) Leaf Extract – antioksidant med antibakteriell og anti-inflammatoriske egenskaper.
Rose Hip Seed Oil – en lindrende ingrediens rik på vitamin A, C og E. Regenererer og har anti-inflammatoriske og antibakterielle fordeler.
gloComplex: Phyllantus Emblica (Amla) Fruit Extract, L-carnosine, Niacinamide, Spin Trap (Phenyl Butyl Nitrone)

pH: 5.85


Bruk: Rengjør huden. Påfør deretter tonic med bomull og stryk forsiktig over ansiktet.

Sensitive Calming Flower Mist 


Ansiktsspray som gir umiddelbart kjølende effekt på sensitiv og irritert hud. Med en unik blanding av beroligende, essensielle oljer og anti-inflammatoriske egenskaper, roer den ned huden og gir godt med fuktighet.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Aktive Ingredienser:
Rose Water- fremstilt ved en dampdestillasjons prosess, og Rose Water har lenge vært brukt som et beroligende middel for å beskytte og bevare huden. Bidrar til å styrke hudceller med rike anti-inflammatorisk og antioksidant fordeler.
Gotu kola ekstrakt – En velkjent urt med antibakterielle og anti-inflammatorisk egenskaper. Bidrar til å øke blodtilførselen til skadde områder, gir antioksidanteffekt og stimulere fibroblast celler. Stimulerer også huden til å reparerer seg selv og forbedrer fuktsperren.
Bisabolol – Hentet fra den essensielle oljen av kamille. Denne beroligende ingrediensen er ofte brukt i produkter beregnet for sensitiv hud på grunn av sine anti-inflammatorisk og helende egenskaper.
Neroli Flower Oil – En lett mykgjørende olje med antiseptiske egenskaper fra de aromatiske kronbladene fra Bitter Orange treet. Gir en glødende effekt ved å glatte ut huden, øke elastisiteten og styrke kapillærene.
Svart Willow Bark Extract – Denne anti-inflammatoriske, antioksidanten og antibakterielle ingrediensen er en mild og mindre irriterende enn sin slektning, White Willow, som er en mye brukt hudpleieingrediens og en form for salisylsyre. Forbedrer skånsomt cellefornyelsen som bidrar til jevn hud og gjenoppretter tørr og sprukken hud.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 4.7


Bruk: Etter rens, spray lett over ansiktet etter behov. Påfør så Correctiv  Soothing Serum og Balancing Moisture Remedy for best resultat.

PEELING

Clear Complexion Pads 

Pads som fjerner overflødig fett og inneholder 5 % Salisylsyre.
Penetrerer effektivt og peeler huden for å forbedre hudstrukturen. Anti-inflammatoriske ingredienser som gir mindre irritasjon på huden.

Anbefales for: Fet og akne-hud.
Aktive Ingredienser:
5 % Salisyl Syre – En kraftig Beta Hydroxy Syre som peeler huden. Behandler og forhindrer utbrudd.
Sodium Chlorite – bryter ned bakterier og forhindrer ny vekst av bakterien i perioden denne brukes.
Citric Acid – Antioksidant som bevarer NMF (Natural Moisturizing Factor)
Mentha Spicata (Spearmint) Oil – antbakteriell antioksidant

Bruk: Etter rens dras padsen lett over ansiktet slik at væsken får penetrert i porene. Følg opp med serum eller krem etter behov. Kan brukes 2 ganger daglig om det er nødvendig. Lukk krukken godt etter bruk.

SPECIALITIES

Nourishing Oil

Gjenoppbygger spenst og reparerer huden.
Luktfri, naturlig olje formula gir pleie og fukt, og etterlater huden silkemyk.

Anbefales for: Tørr, voksen og sensitiv hud.
Aktive ingredienser:
Squalane – fettfri olje som tilfører næring og fukt i dybden og virker utfyllende på huden. Letter opptak av andre aktive ingredienser.
Punica Granatum (Pomegranate) Extract – Antioksidant som anses også å kunne øke solfaktor-effekten (SPF) med mer enn 20%. Har anti-bakterielle, anti-inflammatoriske og mange andre gunstige egenskaper.
Rooibos (Red Tea) Extract – fra den afrikanske planten Aspalathus linearis, rik på polyfenoliske antioksidanter.
Glycerin – en emollient som mykgjør og glatter huden.

Bruk: Påføres på huden etter rengjøring og toning om kvelden. Masseres godt inn i huden.
Spot Fix Blemish Treatment 

Anbefales for: Alle hudtyper.

Aktive ingredienser:
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract – Gjennoppbygger huden ved å styrke og stimulere kapillærene. Rensende, og er dermed perfekt for akne. Antioksidant og antiinflammatorisk.
Olea Europaea (Olive) Fruit Extract – Mykgjør, pleier, og reduserer arrdannelse.
Eucaluptus Globulus Leaf Extract – Antiseptisk, antibakteriell og helende.
Zinc Sulfate – Hjelper til å bygge opp ny og sterk kollagen.
Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract – Antiseptisk og kraftig ingrediens med pleiende og helende egenskaper.

Bruk: Påføres direkte på problemområdet. Brukes 1-3 ganger daglig

Healing Gel

Reduserer utbrudd, rødhet og irritasjoner og samtidig heler huden og etterlater den glatt og klar.

Anbefales for: Akne-hud.
Aktive Ingredienser:
Niacinamide – forbedrer hudstrukturen, og er anti-inflammatorisk og forhindrer pigmentering.
Bromelain – Mykgjør huden og er et enzym som peeler. Kan forsinke hårvekst.
Papain (Papaya Protease) – Mykgjør huden og er et enzym som peeler. Kan forsinke hårvekst.
Proline – en aminosyre som forbedrer hudstrukturen og celleveggene, og er essensiell i kollagen produksjon.
Sodium Hyaluronate (L-) – Kan holde på 1000 ganger sin egen vekt av vann. Motvirker trasepidermalt fuktighetstap og beskytter mot frie radikaler.

Bruk: Etter behov, påfør morgen og kveld med rene hender direkte på problemområdene.

Sensitive Cucumber Recovery Mask 


Reduserer inflammasjon på sensitiv hud og etter sterke behandlinger.  Lindrer, fukter og hindrer hevelser og redusere synligheten 

av fine linjer og rynker. Gir en «plumping» effekt og er svært fuktighetsgivende.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv og dehydrert hud.


Aktive Ingredienser:
Agurk – kjent for sin anti- inflammatoriske effekt på huden. Har høyt vanninnhold, aminosyrer, proteiner, lipider og Vitamin C. Agurk lindrer irritasjon, hevelser og dehydrering. Reduserer rynker og fine linjer.
Indian Senna Polypeptide – Gir en anti-inflammatorisk og beroligende effekt. Stimulerer kollagen og elastin syntesen.
Moringa Pterygosperma (Moringa) Seed Extract – Inneholder høye konsentrasjon av betakaroten, jern, kalium og vitamin C. Antioksidant, minsker tegn til aldring ved å øke kollagensyntesen, lysner huden og jevner ut hyperpigmenterte områder. Betakaroten konverterer til vitamin A som har gode og kjente egenskaper.
Gotu Kola Extract – En velkjent urt med antibakterielle og anti-inflammatorisk egenskaper. Fordi den øker blodtilførselen til skadde områder, er en antioksidant og stimulerer fibroblastene, har denne ingrediensen ofte blitt brukt for å hele sår. Den er også brukt i anti-age produkter, fordi den reparerer huden og øker hudens fuktighetsbarriere.
Grape Seed Oil – kjent for sin evne til å holde på fuktigheten. Denne kraftige antioksidanten hemmer også enzymer som bryter ned kollagen og elastin.
Copper PCA – Kobber er en fuktighetsbevarende ingrediens som tiltrekker seg fuktighet til huden. Den har en betydelig anti-inflammatorisk virkning og er nyttig ved heling av sår hud.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 5.0


Bruk: Påfør et jevnt lag etter rens og toning. La virke i 10 minutter og fjern deretter med en myk, fuktig klut. Brukes etter behov.

SERUMS

Ultra 15 % Vitamin C


Reduserer dramatisk synligheten av fine linjer og rynker med en nyteknologisk blanding av peptider og ntioksidanter. Dette gir komplett beskyttelse, reparerer og styrker hudcellene og deres funksjoner.
Anbefales for: alle hudtyper.


Aktive ingredienser:
• Ascorbic Acid (L-) (Vitamin C) – En kraftig antioksidant. Beskytter huden mot skader påført av UV-stråler. Lysner, forbedrer elastisiteten og minsker synligheten av fine linjer ved å stimulere collagen syntesen.
• L-ascorbic Acid er den eneste form av Vitamin C som kroppen gjenkjenner og kan anvende.
• Zinc Sulfate – Hjelper kollagenasen slik at nytt kollagen kan produseres.
• Acetyl Tyrosine (L-Tyrosine) – En aminosyre som hjelper til absorbsjon av Vitamin C og bidrar til høyere fibroblast aktivitet for å øke collagenproduksjonen.
• Preventheliea – et tetrapeptid som bekjemper skader fra UV stråler. Daglig bruk viser at DNA repareres og motvirker glykosidering.
• Longevicell – en busk fra middelhavet som virker som er effektivt celleregenerende og påvirker glykosidering av kollagen og minsker aldringstegn.
• Inyline – et hexapeptid som reverserer linjer som er oppstått av mimikk.


Bruk: Påføres om morgenen på renset hud. La serumet absorbere så påføres B5 Hydration, og om det trengs sluttfør med en moisturizer fra glotherapeutics.

Cyto-luxe Serum

Nytenkende luksus for voksen hud!
Forbedrer aldrende hud med den ultimate kombinasjon av avanserte ingredienser. Motvirker linjer ved å øke produksjonen av kollagen. Serumet har plante-stamceller som er antioksidanter, er fuktighetsgivende og helende. Dette er revolusjonerende hudpleie, som etter gode studier gir den beste effekten på aldrende hud.

Anbefales for: Voksen hud.
Aktive ingredienser:
• SYN®-AKE – Tripeptid som ligner effekten av slange-gift. Det hemmer muskelkontraksjoner som gir en antirynke-effekt.
• MATRIXYL® synthe ‘6 – Et lipopeptid som påvirker syntesen av flere mekanismer i hudens oppbygging bl.a kollagen og hyaluronsyre. Resultatet blir en oppbygging av huden innenfra til utsiden som motvirker rynker.
• Goji Instalift – Goji-bær fra Tibet som lenge er brukt i den Kinesiske medisin som gir en lift-effekt.
• PhytoStem Gardenia – Stamceller som har sitt utspring fra Sør-Asiatisk busk. Helende og regenererende, antioksidant og stimulerer kollagenproduksjonen.

Corrective Soothing Serum


Revitaliser huden med dette nydelige, næringsrike serumet som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige barrierefunksjon. Roer ned irritasjon, øker hudens styrke og forbedrer resultatet.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.


Aktive Ingredienser:
Sea Fennel – En hardfør sjøplante som har utviklet forsvarssystemer, inkludert motstand mot dehydrering. Hudpleiefordeler er fuktighetsgivende, reparerende og gir en beroligende og mykgjørende effekt. Stimulerer cellefornyelsen og forsterker hudens naturlige barriere.
Olive Fruit Oil – Rik på vitamin E og antioksidanter. Naturlig helbredende og beroligende olje, som forbedrer tilstander som tørr og ru hud ved å jevne, mykgjøre og opprettholde elastisiteten i huden.
Rose Flower Oil – En av de mest utsøkte og edle eteriske oljer på grunn av sin gode aroma og beroligende fordeler. Studier viser at den virker helende på sår og har anti-inflammatoriske egenskaper.
Foraha Oil – En kaldpresset vegetabilsk olje som utvinnes fra frukten av et stort tre på Madagaskar. Historisk har denne helbredende oljen blitt brukt til å behandle hudplager. Fjerner giftstoffer fra kapillærene og styrker bindevevet.
Oat Beta Glucan – Havre har vært brukt i århundrer for å gi fuktighet og komfort. I tillegg til anti-irriterende egenskaper, har kliniske studier vist evnen til å forbedre fastheten og elastisitet, fremme helbredelse og reduserer misfarging samtidig beskytter huden mot UV-stråling.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 5.0


Bruk: Etter rens og toning to ganger daglig. Påfør så Balancing Moisture Remedy for best resultat.

MOISTURIZERS

Oil Control Emulsion 


En lett formula som kombinerer antioksidanter, anti-bakterielle agenter og fuktgivere. Fjerner uønsket fettglans og virker lett hydrerende.


Anbefales for: Normal, fet, kombinasjons-hud, aknepreget, tilstoppet, ubalansert hud.
Aktive ingredienser:
• Hyaluronic Acid – en naturlig komponent som binder vann og bidrar til å bevare fuktigheten i huden.
• Allantoin – anti-inflammatorisk. Bidrar til å fremme cellefornyelsen og virker helende og fuktgivende.
• D-cholic Acid – reduserer talgutskillelsen og fremmer opptak av andre aktive ingredienser.
• Totarol™ – en naturlig, botanisk antioksidant med anti-bakterielle og antimikrobielle egenskaper.
• gloComplex: Phyllantus Emblica (Amla) Fruit Extract, L-carnosine, Niacinamide, Spin Trap, (Phenyl Butyl Nitrone)


Bruk: Påføres huden etter rengjøring og toning. Et lag serum vil forsterke behandlingen.

Oil Free Moisturizer 


Miks av planteekstrakter og essensielle fuktighetsgivere som gir lett fuktighet. Etterlater huden silkemyk.


Anbefales for: Normal, fet, kombinasjonshud.


Bruk: Påføres huden etter rengjøring og toning. Et lag serum vil forsterke behandlingen.

Conditioning Hydration Cream 


En rik sammensetning med antioksidanter som gir næring, styrke og pleie til tørr og svekket hud.
Anbefales for: Normal til tørr hud, aldrende og sensitiv hud.


Aktive Ingredienser:
Alpha Lipoic Acid – en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler.
Hydrolyzed Collagen – styrker og øker elastisiteten i huden.
Soy Isoflavones – en antioksidant med anti-inflammatoriske egenskaper. Den
bidrar til å beskytte huden mot ytre stressfaktorer.
Retinyl Palmitate – stimulerer produksjonen av proteiner i overhuden
(epidermis), reduserer fine linjer og regulerer fuktighetsgehalten i huden.
D-beta-fructan – virker balanserende på fuktighetsgehalten; bidrar til at
huden holder på fuktigheten.
D-beta-glucosamine – virker lindrende på tørr hud og letter peelingen.
gloComplex Phyllantus Emblica (Amla) Fruit Extract, L-carnosine, Niacinamide,
Spin Trap (Phenyl Butyl Nitrone)


Bruk: Påføres huden etter rengjøring og toning.
Et lag Serums vil forsterke behandlingen.

Vita E Essential Cream


En sterkt beskyttende krem med kraftige antioksidanter og pleiestoffer for å blidgjøre en tørr, gusten og stresset hud.


Anbefales for: Tørr og voksen hud.
Aktive Ingredienser:
Tocopherol (D-apha-) (Vitamin E) – En antioksidant som har antiinnflammatoriske
egenskaper og stimulerer immunsystemet til å beskytte
huden mot ytre stressfaktorer.
Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil – Inneholder en fettsyre som er brukt
som en emolient og antioksidant. Antiinflammatoriske egenskaper og er ofte
kombinert med Vitamin E for å hindre oksidering.
Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract – Reduserer pigmentering og ujevn
hudtone. Antioksidant som har anti-inflammatoriske egenskaper.
Rutin – Antiinflammatoriske egenskaper og beskytter kapillærene mot frie
radikaler.
Hesperidin Methyl Chalcone – Styrker og reduserer synligheten av kapillærer.
Rosa Canina (Rose Hip) Seed Oil – Rik på Vitamin A, C og E. Regenererende,
holder på elastisiteten og anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaper.


Bruk: Påføres huden etter rengjøring og toning. Et lag Serums vil forsterke virkningen.

Cyto-luxe Cream 


Nytenkende luksus for voksen, tørr hud!


Forbedrer aldrende hud med den ultimate kombinasjon av avanserte ingredienser. Motvirker linjer ved å øke produksjonen av kollagen og hyaluronsyre for å gi fantastisk resultat over tid.
Har egenskaper som antioksidant, antiinflammatorisk og er svært fuktighetsgivende.

EYE

Vital Eye Cream 


En rik øyekrem som fukter dypt, og etterlater
øyepartiet mer glatt og fornyet. Etterlater huden fast, og gir en matt finish. Ideell under makeup.

Anbefales for: Alle uten fet hud.


Aktive ingredienser:
Eyeliss™ (Glycerin, Palmityol Tetrapeptide-7, Dipeptide-2) – miks av peptider
som reduserer hevelse og mørke ringer under øynene.
Tocopherol (D-apha-) (Vitamin E) – En antioksidant som har antiinnflammatoriske
egenskaper og stimulerer immunsystemet til å beskytte
huden mot ytre stressfaktorer.
Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil – Inneholder bl.a vitaminer og er en
essensiell fettsyre som er kjent for å redusere transepidermal fuktighetstap.
Chamomilla Recutita (Matricaria) Leaf Extract – Beskytter hudens naturlige
barriere, har antiinflammatoriske- og antibakterielle egenskaper.
Silyburn Marianum (Milk Tistle) Extract – En kraftig antioksidant som forhindrer
skader etter sol og gir også beskyttelse mot UVB-stråler.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract – En pleiende fuktgiver

som forhindrer tørr og sprukket hud.


Bruk: Påføres rundt øyepartiet etter rengjøring og toning morgen og/eller
kveld. Et lag Serums vil forsterke virkningen.

Cyto-luxe Eye Cream 


 Nytenkende luksus for voksen hud!


Øker produksjon av kollagen og elastin. Denne alt-i-en øyekremen angriper mimiske linjer og fjerner tørrhet. I tillegg inneholder den sterke antioksidanter som bekjemper frie radikaler og er anti-inflammatorisk.