SKIN~LINE 

 Medisinsk hudpleie og ernæringsterapi

RÅ Organic Skincare

RÅ er en norskprodusert hudpleieserie som passer godt for deg som er svært sensitiv i huden og som er opptatt av å unngå ingredienser som kan være til skade for mennesker, dyr og miljø.

Nyere bioteknologisk forskning har gitt oss produkter som er 100 % naturlige, og som samtidig er svært allergivennlige.  Det at produktene våre er naturlige hindrer ikke at de også er svært effektive og fremmer en hud med optimale hudfunksjoner. Du vil merke fort at dette er produkter av god kvalitet som er svært behagelige å bruke.

MOISTURIZERS

Favn silkekrem 150 ml 


Favn silkekrem er en krem uten duftstoffer og som egner seg fantastisk godt for sensitiv og tørr hud, gjerne med atopisk eksem. Kremen beskytter, fukter og mykgjør huden svært godt. Kan brukes i ansiktet og på kroppen.Tetter ingen porer. 

En veldig god fuktighetskrem som både kan brukes i ansiktet og på kroppen.Tetter ikke porer og trekker godt inn i huden og klisser ikke. Jojoba, og botanisk squalane gir den beskyttende egenskaper og bidrar til å holde huden myk og fuktig. Naturlig alpha bisabolol er tilsatt for sine sterke anti-inflammatoriske og sårhelende egenskaper. Favn er duftfri og utviklet for å kunne brukes på den mest sensible hud (atopisk eksem). Selges og anbefales av hudleger.

Er huden svært tørr og med atopisk eksem så er det mange som foretrekker Favn ekstra pleiende krem squalane. Den er mye fetere, men legger seg heller ikke som et klissete lag på huden. Den er ikke tilpasset ansiktshuden, selv om vi vet at flere også bruker den der. Favn ekstra pleiende krem Squalane er den mest solgte kremen vår av våre kunder med atopisk eksem. 


Bruk: Brukes så ofte en ønsker.Kan brukes som en ansiktskrem.For ansiktet anbefaler vi også Favn beroligende serum under kremen eller noen dråper med jojobaolje eller nattlysolje.  


Syntetisk konservering av  hensyn til personer med atopisk eksem. 99.5% naturlig. Produktet er vegansk. 

Ingredients: Aqua Purificata, Simmondsia chinensis Oil, Cetearyl alcohol and cetearyl clucoside, Glycerine, Squalane, Natural alpha Bisabolol, Sucrose Polystearate and Cetearyl alcohol europaea (olive) Oil, Cetearyl alcohol, Caprylyl Glycol Phenoxyethanol


Favn ekstra pleiende squalane 180 ml


Favn ekstra pleiende krem squalane, anbefaler vi for tørr og svært sensibel hud. Kremen er komponert spesielt med tanke på hud plaget med allergier og atopisk eksem. Den er fet, uten å virke klissete og beskytter godt mot fukttap. Tetter ikke hudens porer. Selges og anbefales av hudleger.

En fyldig krem,spesielt  utviklet for å minske kløe og eksemutbrudd.Kremen består av økologiske, men rensede planteoljer og er ikke tilsatt noen form for duftkomponenter. Botanisk squalane og Naturlig alpha bisabolol bidrar til å dempe irritasjoner. 

Ønsker du en litt lettere krem som også kan brukes i ansiktet, dersom huden er tørr, kan du velge Favn Silkekrem. Den selges også av hudlege og gjør huden silkemyk. Den er også komponert for å kunne brukes i ansiktet.

Bruk: Brukes så ofte en ønsker på hele kroppen. Dette er ikke en ansiktskrem, men vi vet at mangen kunder smører seg med denne i ansiktet også,- og det skader ikke. 


Duft: Ingen duft


Syntetisk konservering av  hensyn til personer med atopisk eksem. 99.5% naturlig. Produktet er vegansk. 

Ingredient: Aqua Purificata, Prunus armeniaca Oil,Squalane, Cetearyl alcohol and cetearyl glucoside, Glycerine, Natural alpha Bisabolol, Sucrose Polystearate and Cetearyl alcohol and Europaea (olive) Oil, Caprylyl Glycol Phenoxyethanol