SKIN~LINE 

 Medisinsk hudpleie og ernæringsterapi

SAVON D'ALEP


Alepposåpen er et autentisk produkt, som nyter av en fullstendig håndsverksmessig produksjon som stammer fra en lang tradisjon.

Alepposåpen er et edelt produkt i sin sammensetning hvor det brukes kun naturlige råvarer. Faktisk er Alepposåpen av høy renhet og inneholder ingen fargestoffer eller parfyme eller hjelpestoffer (som kan være allergisk). Den består hovedsakelig av olivenolje og laurbærolje.


Den utekukkende naturlige sammensetning, kombinert med sitt håndverk, gir Aleppo såpe, dets internasjonalt anerkjente dyder.

For ansikt og kropp. - Alepposåpen brukes til både ansikt og kropp. Fordi den er basert på naturlig Olivenolje. Regelmessig bruk av Alepposåpe tørker ikke huden - den forblir myk. Laur-bæroljen, som parfymerer Alepposåpen, har også andre dyder. Det er slik at i gamle tider nytet medisinen godt av den for sine tonic og stimulerende egenskaper. Til slutt, fraværet av en hvilken som helst farge/syntetisk duftilsettning og en, mer generelt, hvilken som helst kjemisk additiv, er den beste garanti mot allergi eller andre angrep som kan forekomme for huden ved bruk av en industriell såpe.

For klesvasken. - Videre har Alepposåpen en ukjent eller glemt egenskap her i Vesten, men kjent for alle i Østen, nemlig at den er svært effektiv mot møll. Dette er hvorfor folk i Østen legger det i klæskep og i tepper, når det oppbevares om sommeren - for å holde møllen unna.


Endelig, er Alepposåpen et unikt produkt i at den kombinerer den mest sekulære håndverksmessig teknikk som kan betraktes med den mest naturlige sammensetning som er kombinasjonen av sammensetningen og produksjonen som gjør at Alepposåpen har fått sitt særpreg og skiller seg ut fra alle de andre såper.


 Tradisjonell Alepposåpe

Denne Tradisjonell Alepposåpe er laget i den eldste såpefabrikk av Aleppo, i henhold til den årtusen gamle håndverkmetoden: varmer forsåpningen i fat av en såpemester, helling av deigen og skjæring på fabrikkgulvet og manuell stempling av blokker, som deretter blir lagt forskjøvet til en naturlig tørking for sju måneder.

Den er sammensatt av olivenolje og laurbærolje (15% i andelen av olje), fri for fargestoffer eller syntetisk parfyme, konserveringsmidler, kjemiske tilsetningsstoffer eller animalsk fett.

Alepposåpe Flytende

Denne flytende alepposåpen, original og eksklusiv - designet, utviklet og produsert av Générale de Cosmétique - består av tradisjonelle vegetabilske oljer fra Alepposåpe (olivenolje og laurbær olje), uten annet fettsubstans (palmeolje, palmekjerneolje, animalsk fett ...) og konserveringsmidler (BHT, EDTA).

Den består av Extra Virgin Olivenolje og Laurbærolje (15% i andelen av olje), fri for fargestoffer eller duft, konserveringsmidler eller andre kjemiske tilsetningsstoffer.