SKIN~LINE 

 Medisinsk hudpleie og ernæringsterapi

SKINTECH

Selskapet Skin Rebirth, som produserer Skin Tech, ble grunnlagt i 1996. Forskerne bak Skin Tech har mer enn 30 års erfaring med å utvikle og utbedre hudpleie til daglig bruk og peelinger til profesjonelt bruk. Ambisjonen var å behandle ulike typer hudproblemer på en trygg og effektiv måte. Selskapet utviklet en fullstendig serie av produkter basert på peelinger (behandlinger reservert for profesjonelle) og hjemmeprodukter. Skin Tech brukes nå daglig av menn og kvinner i mer enn 50 land verden over.

Filosofien bak Skin Tech er at man skreddersyr et behandlingsprogram for enhver hudtype og ethvert hudproblem. På denne måten oppnår man effektivt et optimalt resultat.


CLEANSERS

SkinTech Cleanser


Når skummet masseres inn fjernes laget med urenheter og mikroorganismer og etterlater huden ren og frisk. Produktet er godt egnet til daglig rens av huden og passer meget bra til alle hudtyper, også sensitiv hud.

MOISTURIZERS

Vit-E

Vit. E er en aktiv fuktighetsgivende krem som normaliserer pH-verdien og beroliger huden. Kremen kan benyttes som daglig fuktighetsgivende pleie, pleie ved solbrenthet eller pleie ved medisinske behandling. Ved bruk at Vit. E fremskyndes helingsprosessen ved sår, tørr- og skadet hud betraktelig.

INDIKASJONER:

  • Tørr, sensitiv hud
  • Solbrenthet
  • Soleksem
  • Miljøsensitivisert hud
  • Før og etter peelingerSOLBESKYTTELSE


Melablock – HSP 50+ og 30 

Melablock-HSP serien aktiverer den naturlige prossesen i huden som har til hensikt å produsere proteinet som beskytter huden mot varmesjokk (Heat Shock Proteins) (HSP).